Strona: 1 2 3 4
Następna
Odpowiedz
Król Holmenkollen
Małysz znów zadziwił wszystkich skoczył dalej od Ammana o 5.5m ale nowe przepisy dały mu drugie miejsce.
Odpowiedz Cytuj 
Ja tez mam nowy przepis na babke drozdzowa.
Przemek, mam Ci podac?
ProfilOdpowiedz Cytuj 
U mnie drozdze sa po 3.5 za kilogram. A po ile sa u Was?
Odpowiedz Cytuj 
u nas sa po 2.85 i dlatego Amman tak daleko skacze bo gdyby byly drozsze np po 3.60 to Simon by tak nie skakal ...
ProfilOdpowiedz Cytuj 
u mnie 1.25 za 10 dag.......no to wlasnie dlatego tak....ehhhh...
ProfilOdpowiedz Cytuj 
W takim razie nic nie wyrosnie juz z Malysza. Teraz tylko patrzec jak babka zacznie mu sie sypac. Jak glosi wiesc gminna, nowe przepisy maja wejsc w zycie na mocy ktorej kobieta ma po rozwodzie dostac wszystko...dom samochod, tudziez inne nieruchomosci.
Oby mu sie udalo tylko dobrze wyjsc z progu...
Odpowiedz Cytuj 
Zapraszam wszystkich na drinka!
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Niby, gdzie?
Odpowiedz Cytuj 
haha..no jak to gdzie??..na gorke!!!:)))..zebyscie dobrze wyszli z progu!!!:))))))))))))))))))))))xoxoxox
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Jest post!
Pijecie w poście?
Odpowiedz Cytuj 
Jutro Dzien Ojca ... U nas swieto to dzis se moge tez strzelic za zdrowie Ipy ..
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Ja pije zawsze wtedy , kiedy mam tylko na to ochote. Nawet w poscie bo mam GDZIES te wszystkie idiotyczne nakazy i zakazy, ktore wymyslil sobie kosciol by utrudniac innym zycie.
Skoro ksieza sa tacy pobozni to niech sprzedadza np. te ich drogie limuzyny i rozdaja pieniadze biednym . Przeciez Pan Jezus chodzil na piechote i z tego powinni sobie wziac przylkad.
No dobra, niech kupia sobie rowery...........
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Zabytki niemieckie tez trzeba wszystkie sprzedac to nie bedziemy juz do szkopow na wycieczki jezdzic.

Odpowiedz Cytuj 
To sa dwie inne pary butow; zakladam, ze to wiesz i zakladam rowniez, ze to tylko jakas prowokacja. Prowokuj sobie wiec dalej.

Ostatnio edytowany: 20-03-2010, 21:25
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Mowa o zabytkach sakralnych.
Niemcy slabo graja w koszykowke wiec meczety koscioly i synagogi trzeba przerobic na boiska od kosza.

Odpowiedz Cytuj 
Strona: 1 2 3 4 Następna
Język:
Idź do forum:
Autor skryptu: Global.