~Przemek | Małysz znów zadziwił wszystkich skoczył dalej od Ammana o 5.5m ale nowe przepisy dały mu drugie miejsce.  |
| | Odpowiedz Cytuj |
 | Ja tez mam nowy przepis na babke drozdzowa. Przemek, mam Ci podac? |
Profil | | Odpowiedz Cytuj |
~Matros | U mnie drozdze sa po 3.5 za kilogram. A po ile sa u Was? |
| | Odpowiedz Cytuj |
 | u nas sa po 2.85 i dlatego Amman tak daleko skacze bo gdyby byly drozsze np po 3.60 to Simon by tak nie skakal ... |
 | u mnie 1.25 za 10 dag.......no to wlasnie dlatego tak....ehhhh... |
~Martos | W takim razie nic nie wyrosnie juz z Malysza. Teraz tylko patrzec jak babka zacznie mu sie sypac. Jak glosi wiesc gminna, nowe przepisy maja wejsc w zycie na mocy ktorej kobieta ma po rozwodzie dostac wszystko...dom samochod, tudziez inne nieruchomosci. Oby mu sie udalo tylko dobrze wyjsc z progu... |
| | Odpowiedz Cytuj |
 | Zapraszam wszystkich na drinka!
|
~Matros | Niby, gdzie? |
| | Odpowiedz Cytuj |
 | haha..no jak to gdzie??..na gorke!!!:)))..zebyscie dobrze wyszli z progu!!!:))))))))))))))))))))))xoxoxox |
~kapelan | Jest post! Pijecie w poście?
|
| | Odpowiedz Cytuj |
 | Jutro Dzien Ojca ... U nas swieto to dzis se moge tez strzelic za zdrowie Ipy .. |
 | Ja pije zawsze wtedy , kiedy mam tylko na to ochote. Nawet w poscie bo mam GDZIES te wszystkie idiotyczne nakazy i zakazy, ktore wymyslil sobie kosciol by utrudniac innym zycie. Skoro ksieza sa tacy pobozni to niech sprzedadza np. te ich drogie limuzyny i rozdaja pieniadze biednym . Przeciez Pan Jezus chodzil na piechote i z tego powinni sobie wziac przylkad. No dobra, niech kupia sobie rowery........... |
~konserwator | Zabytki niemieckie tez trzeba wszystkie sprzedac to nie bedziemy juz do szkopow na wycieczki jezdzic.
|
| | Odpowiedz Cytuj |
 | To sa dwie inne pary butow; zakladam, ze to wiesz i zakladam rowniez, ze to tylko jakas prowokacja. Prowokuj sobie wiec dalej.
Ostatnio edytowany: 20-03-2010, 21:25 |
~Anonymous | Mowa o zabytkach sakralnych. Niemcy slabo graja w koszykowke wiec meczety koscioly i synagogi trzeba przerobic na boiska od kosza.
|
| | Odpowiedz Cytuj |