Strona: 1 2 3 4 5
Poprzednia
Odpowiedz
Ale by bylo fajnie gdyby Przemek w nastepnym zyciu byl Eltonem Johnem albo Fredkiem Mrcurym !! Przemek , na wszelki wypadek wyslij mi juz teraz twòj autograf ...

Ostatnio edytowany: 11-05-2010, 04:05
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Azeby Przemkowi nie bylo smutno , ja moge byc Nina Hagen..

Ostatnio edytowany: 11-05-2010, 15:48
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Najwazniejsze ze znowu euro i dolar pnie sie do gory
Odpowiedz Cytuj 

nie lepiej porozmawiac o samochodach, a nie o jakich(s) pedalach.

Odpowiedz Cytuj 
Niech Ci bedzie .. Ford Focus jest ladny i wygodny , ma pojemny bagaznik i w kazdej wersji silnikowej pali nie duzo. Wazne jest zeby pochodzil z pewnego zròdla jezeli jest uzywany . Jezeli sprzedawca mòwi ze "jezdzila nim starsza pani i dlatego ma malo km na zegarku" to takie autko jest delikatnie mòwiac "niepewne" .. Ja (niekoniecznie musze miec racje) jako "pierwszy" samochòd po zrobieniu prawa jazdy wybral bym uzywanego VW diesla albo jakiegos japonczyka .. Dlaczego ? bo sa to samochody wybaczajace wiele "mlodym" kierowcom i raczej nie psujace sie .. Poza tym jezeli pukniesz podczas parkowania pod supermarketem tu i tam , to nie jest ci tak zal jak mialo by to miejsce z "nòwka" ..
ProfilOdpowiedz Cytuj 
IPA jezdzi citroenem,ipy nie mylic z IFA

Odpowiedz Cytuj 
A dokladniej Citröenem Xsara .. Widzialem bo bylem w Szczecinie w ubieglym tygodniu .. Ladny i dobry samochòd .
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Oj te chlopy tylko o samochodach a IPA choc ladna
Marian zdaj relacje.......
Otworz sie
Odpowiedz Cytuj 
No co ty takie szczegòly chcecie znac ?? .. nieee przenigdy !! Zapytaj Marty , moze ona cos zdradzi ...
ProfilOdpowiedz Cytuj 
I tak sie nie zapyta bo sie mnie boi!
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Powiedz Martusiu cos , przeciez fajnie bylo .. Trzy dni i trzy noce balangi na jachcie i w tawernie na Pogoni .. bylo ostro i wesolo .
ProfilOdpowiedz Cytuj 
PoprzedniaStrona: 1 2 3 4 5
Język:
Idź do forum:
Autor skryptu: Global.