Strona: 1 2 3 4 5
Poprzednia Następna
Odpowiedz
Mialem dzis jechac na narty ale w gòrach jest pogoda niefafusna a wiec odlozylem wyjazd do jutra .... 3maj sie Martula !!!
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Dzieki, trzymam sie a Willi grzebie przy tym snowbike.Tak Ci zazdroscilam tych nartek dzisiaj ,ze modlilam sie cala noc do Allaha o niefafusna pogode.Jak ja nie moge to Ty tez nie, he,he.

Ostatnio edytowany: 27-01-2007, 15:03
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Ale jutro to juz jedziemy bankowo cala banda na Gotthard Oberalp Arena .... ha ha ... looknij se Martus na stronke "Andermatt" lub "Sedrun" ....ha ha ha . Jedz serniczek pomalutku , nie udlaw sie dziecko !! !!!

Ostatnio edytowany: 27-01-2007, 21:01
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Jedziecie???...serio?...hehe...nie, nie napewno nie!...nie uda się...serio...mówie Ci Charlie!

Ostatnio edytowany: 27-01-2007, 21:24
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Ipa nie zapeszaj !!! kurde ... Zaraz Wam tu wsadze taka muzyke ze sie w pale nie miesci ... Tylko prosze nie drzec gaci podczas sluchania ....
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Kurde ..co ty piszesz??? W pale..jakiej pale...której pale?? ...w Twojej się nie mieści???!!!
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Solòwki graja wroclawscy gitarzysci ; Leszek Cichonski (mòj absolutny idol) , Janusz Konefal , Jacek Krzaklewski i Romuald Frey ... bomba !!! Nagrania dokonano podczas pròby bicia rekordu zagrania tego pieknego utworu ... bylo tam ok 600 gitarzystòw .. Proponuje Wam zajrzec na te oto stronke i bedziecie sobie mogli sami zagrac bluesa myszka ...spròbujta .. http://cichonski.art.pl/index.php a tu se odsluchajcie tutak kurde

Ostatnio edytowany: 27-01-2007, 22:02
ProfilOdpowiedz Cytuj 
No tak ten tytuł pojawia sie juz trzeci raz na naszej liscie przebojów...coś w tym jest.....2 inne ja wrzuciłam...teraz to...fajnie!
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Wersji tego tytulu jest tyle , ilu jest dobrych znanych muzykòw ... Wszyscy wielcy go grali ...
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Wiesz co???....zagrajmy i my......jesteśmy wielcy ...czy nie???
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Gdzie jest Marta?
Marta co nie chciała Niemca.
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Ha, ha co to ma znaczyc ?
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Pomylilo sie jej z Wanda... ale jaja . O kurde bo pekne ze smiechu !!! Wlasnie wròcilem z nart .. Ipa kurde napisz jak bylo ..(Ipa wie) a ja dopisze reszte po kapieli i kolacji ...bulba
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Co Ty..co Ty sam pisz....nikt tak nie potrafi jak Ty opisywać!

A ja właśnie słucham sobie....no nigdy nie zgadniecie.....Kenny G - Duotones...kto wie co to?...no kto??? Pa
ProfilOdpowiedz Cytuj 
To co , mam rozwinac temat ? No dobra ... Bylo kurde w trzy pyty ... Padam , ale to takie przyjemne zmeczenie , zajeprzyjemne ... reszta jutro ...bulba
ProfilOdpowiedz Cytuj 
PoprzedniaStrona: 1 2 3 4 5 Następna
Język:
Idź do forum:
Autor skryptu: Global.