Strona: 1 2 3 4 5
Następna
Odpowiedz
Uciekam Od Marty ......
I jade na narty !!! Ale mi sie rymlo ... Zaraz startuje na San Bernardino .. To tylko 80 km autostrada .. Sniegu jest dosyc duzo .. Pracujcie dobrze i wydajnie a ja sobie o Was pomysle przez chwile gdy bede popijal piwencjo pod wyciagiem ... bulba aaa !!

Ostatnio edytowany: 16-01-2007, 09:00
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Nie uciekaj....nie uda sie!!!

Rany jaki śnieg? Gdzie on jest!!! U mnie ani śladu....nie zanosi sie..nie ma...

ProfilOdpowiedz Cytuj 
Hej? Uciekasz? Uciekaj, nie bede Cie lapac. I tak sam przyjdziesz i bedziesz prosil na kolanach bym popatrzyla na Ciebie laskawszym okiem. ha,ha.
Nie chcwal sie tak tym sniegiem.Juz tylko za pare tygodni bede miala go az pod dostatkiem.Od dziesiatej rano do 16.00 z malymi przerwami na kawe z .....( to podobno zozgrzewa)az do bolu miesni.To lubie,az do wyczerpania.Bede spogladac prawie ze szczytu lodowca na dol i pomkne z maksypalna predkoscia na dolby.....znowu napic sie tego co chociaz na moment rozgrzewa .......ha, ha.

PS.Ok, zazdroszcze Ci i to bardzo.
ProfilOdpowiedz Cytuj 
No to trzymaj Marta ! Zdjecie chociaz!
Ja to będe zjeżdżała po warszawsku...tyłkiem po piasku!!!!
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Serwus ... Jutro opowiem o wszystkim (momenty byly) ... bo teraz padam ... A skad wiesz ze se kazalem nowa kurtke wlasnie w tych kolorach ?

Ostatnio edytowany: 16-01-2007, 19:06
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Kto ucieka od Marty ten ma leb obdarty !
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Kto ucieka od Marty będzie miał
połamane narty.
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Ladne mi zarty , miec w dupie pòl narty !
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Z nartą w tyłku....wylądujesz w Szczyrku!!!!
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Nie prawda . Z narta w dupie , wyladujesz na slupie !
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Ojjjj.. no bądźże troche romantyczny....Stasiek

Z nartą w dupie wylądujesz na słupie, potem skoczysz do Zakopca i...kopnie Cie owca!
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Owca z bombowca ! A teraz do Maniula . Choc bys mistrzem byl na nartach
To i tak Ci nie da Marta ..
ProfilOdpowiedz Cytuj 
W Wietnamie maja najszybszych narciarzy !
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Pomarz tylko Stasiu,
moze Ci sie tez zdarzy.

PS:Jak dlugo musimy jeszcze czekac byc opowiedziel o urlopie?
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Bylem na Kujawach . Alkoholowo bylo ale ja nie pijam wiele a wiec zyje . Troszeczke seksu bylo , jak to bywa na wakacjach . Udany Sylwester (nawet nie zwymiotowalem) i piwo na kaca . Acha , do jedzenia tez cos bylo . Tam gdzie bylem jest kilka ulic . Niektòre nawet asfaltowe . Ogòlnie nie narzekam i tak sobie mysle ze moglabys mnie nauczyc zjezdzania z gòry na nartach . Co Ty about it ?
ProfilOdpowiedz Cytuj 
Strona: 1 2 3 4 5 Następna
Język:
Idź do forum:
Autor skryptu: Global.