| I jade na narty !!! Ale mi sie rymlo ... Zaraz startuje na San Bernardino .. To tylko 80 km autostrada .. Sniegu jest dosyc duzo .. Pracujcie dobrze i wydajnie a ja sobie o Was pomysle przez chwile gdy bede popijal piwencjo pod wyciagiem ... bulba aaa !! 
Ostatnio edytowany: 16-01-2007, 09:00 |
Profil | | Odpowiedz Cytuj |
 | Nie uciekaj....nie uda sie!!!
Rany jaki śnieg? Gdzie on jest!!! U mnie ani śladu....nie zanosi sie..nie ma...
|
 | Hej? Uciekasz? Uciekaj, nie bede Cie lapac. I tak sam przyjdziesz i bedziesz prosil na kolanach bym popatrzyla na Ciebie laskawszym okiem. ha,ha. Nie chcwal sie tak tym sniegiem.Juz tylko za pare tygodni bede miala go az pod dostatkiem.Od dziesiatej rano do 16.00 z malymi przerwami na kawe z .....( to podobno zozgrzewa)az do bolu miesni.To lubie,az do wyczerpania.Bede spogladac prawie ze szczytu lodowca na dol i pomkne z maksypalna predkoscia na dolby.....znowu napic sie tego co chociaz na moment rozgrzewa .......ha, ha.
PS.Ok, zazdroszcze Ci i to bardzo. |
 | No to trzymaj Marta ! Zdjecie chociaz!  Ja to będe zjeżdżała po warszawsku...tyłkiem po piasku!!!! |
 | Serwus ... Jutro opowiem o wszystkim (momenty byly) ... bo teraz padam ... A skad wiesz ze se kazalem nowa kurtke wlasnie w tych kolorach ?
Ostatnio edytowany: 16-01-2007, 19:06 |
 | Kto ucieka od Marty ten ma leb obdarty !  |
| Kto ucieka od Marty będzie miał połamane narty.  |
 | Ladne mi zarty , miec w dupie pòl narty !  |
 | Z nartą w tyłku....wylądujesz w Szczyrku!!!!  |
 | Nie prawda . Z narta w dupie , wyladujesz na slupie !  |
 | Ojjjj.. no bądźże troche romantyczny....Stasiek
Z nartą w dupie wylądujesz na słupie, potem skoczysz do Zakopca i...kopnie Cie owca!  |
 | Owca z bombowca ! A teraz do Maniula . Choc bys mistrzem byl na nartach To i tak Ci nie da Marta ..  |
 | W Wietnamie maja najszybszych narciarzy !  |
 | Pomarz tylko Stasiu, moze Ci sie tez zdarzy.
PS:Jak dlugo musimy jeszcze czekac byc opowiedziel o urlopie? |
 | Bylem na Kujawach . Alkoholowo bylo ale ja nie pijam wiele a wiec zyje . Troszeczke seksu bylo , jak to bywa na wakacjach . Udany Sylwester (nawet nie zwymiotowalem) i piwo na kaca . Acha , do jedzenia tez cos bylo . Tam gdzie bylem jest kilka ulic . Niektòre nawet asfaltowe . Ogòlnie nie narzekam i tak sobie mysle ze moglabys mnie nauczyc zjezdzania z gòry na nartach . Co Ty about it ?  |