~Bin ale nie Laden | Wytłumaczcie mi jedno. Bo ni hu hu nie rozumiem Spada śmigłowiec z 300 metrów w dół i ginie parę osób a reszta jest ciężko ranna. Albo Jadą sobie żołnierze autem , wjeżdżają na minę . Z auta nie ma co zbierać. Podają : jeden zabity , pięciu rannych. Czy ci którzy zmarli w drodze do szpitala to zabici czy umarli bo np. nogi im [...] razem z tułowiem u[...]iło. W USA w chwili obecnej jest większa cenzura niż u nas za komuny. Beatka co robi teraz Jan Rambo II. Muszę wyjechać do Angoli nabrać trochę tężyzny niech Jasiu poda namiary. A teraz muszę się pomodlić za Upierdliwego. |
| | Odpowiedz Cytuj |
 | Upierdliwego nie znam. Wiem ze zdjecia mojego pieknego sa na kilku stronach, to ostatnie jest jednym gdzie wyraznie widac jego facjate. Wiadomosci od amerykanskich zolnierzy mam z pierwszej reki. Janek pracuje w bazie sil powietrznych USA. Co gorsze Dover Base ma najwieksza kostnice wojskowa. Wszyscy zabici w Iraku czy Afganistanie sa najpierw transportowani tutaj. Zolnieze widza te transporty prawie kazdego dnia.Precelek (motherfucker) zabronil filmowania powrotu zabitych do kraju. Nigdy osobiscie nie odwiedzil rodziny , ktora stracila ojca albo syna,brata czy siostre, zone! Prasa podaje tylko numery , bardzo niewiele fotografii. Amerykanscy zolnieze ,piloci i nie tylko, klna na Busha ile wlezie. Ludzie tutaj zaczynaja sie domagac wycofania wojsk z Iraku.Najwiecej prawdy o tym rzadzie mozesz sie dowiedziec z internetu. Michael Moore ma interesujaca strone. Napisal dwie bardzo dobre ksiazki o Ameryce "Stupid white man" i "Dude where is my country" Zdobyl oskara za swoj film documentalny "Bowling for the Clombine"Polecam z calego serca wszystko co napisal albo sfilmowal. Beata |
Profil | | Odpowiedz Cytuj |
~Bin | Dzięki , poszperam. Masz rację. Nikt lepiej nie będzie znał faktów z wojny w Iraku niż przebywający tam żołnierze. Skąd sie jednak bierze w USA tylu przydupasów Busha / |
| | Odpowiedz Cytuj |
 | Z pieniedzy sie biora , z wielkich pieniedzy tych z ropy. Bush robi wszystko co oni zechca , nawet jezeli chca irackiej ropy to Precelek zrobi dla nich wojne!!! |
 | Panowie i Panie , Szanowni Koledzy , wybaczcie mi moje "lenistwo" ale ostatnio mam bardzo malo czasu . Gonie jak pies z wywieszonym ozorkiem . Dalsza czesc wspomnien juz mam prawie ukonczona ale puszcze ja dopiero na poczatku przyszlego tygodnia , po powrocie z weekendu . Bardzo dziekuje za zyczenia urodzinowe . Moja kochana zona Jola zafundowala mi trzy dniowy pobyt w Rzymie i za 3 godzinki startujemy . Pozdrawiam wszystkich serdecznie . Walery |
 | No to jeszcze zdążyłem. Walery Życzę Tobie wszystkiego najlepszego. Abyś zawsze mógł. Żeby Ci zdrówko dopisywało , żebyś nie załapał jakiegoś wstrętnego kataru i żebyś nie odpuszczał. Zycie jest takie krótkie.
Baw się dobrze i pozdrów Rzymianki .
A ha , jeszcze dużo kasy . Kup sobie wreszcie komputer. |
 | Walery wszystkiego naj naj najlepszego, zdrowka i koniunktury,zeby Ci sie we wszystkim wiodlo dobrze!!! Beata&Tytan |
 | Nie bede powtarzal słów moich Szacownych przedmowcow ,których popieram ,a nawet nie będę przeciw .wszystkiego co wprawia i będzie cieszyc Ciebie zyczy zawsze nie tylko w dniu Twojego swięta pajdek. |
 | Walus ! duzo prezentow z okazji urodzin! get laid a lot! cheers Czesc Pajdek, jak sie masz? |
~upierdliwy | Ktore liceum w Szczecinie konczyl Pajdek? |
| | Odpowiedz Cytuj |
 | Liceum Morskie 1973-1977 . |
~upierdliwy | Nie , ...powaznie. |
| | Odpowiedz Cytuj |
 | A w czym problem ? Moze moge Ci w czyms pomòc ? |
~upierdliwy | Nie, tak tylko pytam. Dobra Marian, moj helikopter grzeje silniki na dachu, bede lecial. Trzymaj sie ! |
| | Odpowiedz Cytuj |
 | Moja tesciowa tez juz przed chwila odleciala . Ma nowa miotle i smiga ze az milo .... bulba |